Şuncuiuş - Defileul Crisului,
Mai 2012

O alta plimbare relaxanta, dar de data asta cu insotitori. Fratele meu si prietena lui. Dupa ce in tren am vorbit tot felul de subiecte si ne-am si distrat, vine proba de foc.
Traseul triunghi rosu: Izbandis-Pojorâta-Dealul Popii-Defileul Crisului

Un traseu frumos in perioada asta, cand era plin de papadii, mult verde crud si pomi infloriti. Urcusul prin soare pana pe Dealul Popii a fost cam greut pentru cei doi prunci neobisnuiti cu muntele si pentru Moni cu burtica, dar, fara graba si cu pauze la umbra tot am ajuns sus :)


Ce mult am asteptat primavara asta cu verdele ei crud :)

 


Si urcam spre Pojorata, prin soare. Cald, dom'le... Da' las ca ajungem noi in padure.

Alt fomist sef :)Pregatita de imbranzit.

Si drumul placut si feeric prin dealul Popii, printre sutele de papadii.Mai rar sa mai gasesti impletituri in cadrul lor natural.

Si de aici intram in padure, in coborare spre Defileul Crisului si spre halta Pestera. Foarte FOARTE mult verde crud. Ca in padurea amazoniana ne-am simtit :))

Scrutand departarile, unii pentru prima data, altii, depanand amintiri :)

Cam asa leneveam si noi, dar bucurandu-ne de umbra, nu de soare ca ea.

Graviduta curajoasa la coborarea in defileu
* Gravidutele NU sunt persoane handicapate si NU trebuie sa-si schimbe total stilul de viata, trebuie doar sa continue cu atentie sporita.

Asa ca la munte cu noi si cu Alex apoi :)

3 comentarii:

  1. si eu am fost pe aici, in alti ani, primavara e bestial ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. hei...si noi am fost in suncuius azi! de 5 min am ajuns acasa!...iar nu ne-am sincronizat...bv moni! super burtica in actiune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Crezi c-am postat cand am ajuns acasa ? :)) Nu-s chiar asa dependent de internet. Trebuie burtica sa se miste si ea, el adica :)

    RăspundețiȘtergere