Cu prieteni dragi, intr-o zi cu ploaie si cu ceata...

... cu rucsaci in spate si vopsea :)

Eh, nu chiar vopsea, insa adevarul este ca se anuntase un weekend cu cod galben de precipitatii, insa cum aveam planificata de multa vreme iesirea cu Sergiu si Mara, nu amanam si mergem la mult iubitul nostru loc, unde nu ploua, nu ne sufla vantul si mai traim si momente de haiducie.

Coboram in Bratca, ajungem la adapost, ne strangem lemnele, facem o masa, iar pe cand sa ne plimbam si noi putin, incepe ploaia mult trambitzata.

Inainte de a ajunge, surprind mozaicul bratcanilor in toata splendoarea sa, dintr-o fereastra, peste un gard...


Inainte ca ploaia sa isi inceapa cantecul, apucam sa ii ducem pana pe un punct de belvedere de unde se vedeau frumos meleagurile molcome ale Loraului.


Natura moarta, natura vie


Eu, cu mine si ciupercile :)


Lunga noapte a trecut atat de repede cand canti la chitara incat momentele in care te simti cu adevarat un veritabil menestrel parca zboara si nici nu poti profita de ele.

Pana intr-o ora tarziu, o echipa formata din chitaristi, fluieratori si tobosari au speriat cam toate veveritele din zona. Pana cand ne-a lovit si pe noi somnul...


Din pacate, cei ce apartin clasei muncitoare au fost nevoiti sa se intoarca dis de dimineata acasa, insa clipele petrecute acolo nu vor fi uitate prea curand.

La intoarcere, un peisaj de-un dramatism accentuat de jucausii nori grei de ploaie se arata peste intreg tinutul de sub noi, strabatut de Cris, ale carui ape involburate sapau adanc in malurile verzi si crude...


O clipa de haiducie, o viata, o amintire...

6 comentarii: